Qui som

Serveis integrals de retolació, tot en comunicació visual.

Disseny, fabricació i muntatge de lones, rètols i lluminosos, banderoles, lletres corpòries (acer, metacrilat, alumini, PVC...) vinil de tall, impressió digital en gran format, senyalització interior, equipaments públics, directoris, senyalística, seguretat laboral, infinitat de materials i aplicacions que segur s'adapten a les seves necessitats...tot personalitzat per a cada client.

Amb cadascuna de les seves necessitats, personalitzem el seu projecte per fer-lo efectiu, viable, proper i a preus competitius.

Som una factoria d'idees, recursos digitals... aplicats a la comunicació visual, treballant sempre amb les millors marques i materials.

Rètols Mateu té la solució idònia a les seves necessitats, som fabricants i ens adaptem perfectament, respectant sempre, la seva idea i pressupost.

Trajectòria

És l’any 1.976 quan neix la marca Rètols Mateu com una empresa dedicada a la retolació en general.

Va ser aquesta firma la pionera a la província de Girona, d’aquesta manera ens avalen mes de 40 anys d’experiència en el sector i una àmplia cartera de clients satisfets.

Des dels inicis estem innovant, aprenent i millorant dia a dia per oferir-los la millor relació qualitat-preu del mercat.

La nostra satisfacció és veure l’àmplia cartera de clients satisfets que dia a dia ens donen l’empenta i la confiança per seguir treballant, aprenent i millorant al seu costat.

 

L’equip de Rètols Mateu els agraeix la seva confiança!


 

Rètols Mateu

En línia

Rètols Mateu

Hola! En què us podem ajudar?

13:08