Qui som


Rètols Mateu, Olot.

Serveis integrals de retolació, tot en comunicació visual.

Disseny, fabricació i muntatge de lones, rètols i lluminosos, banderoles, lletres corpòries (acer, metacrilat, alumini, PVC...) vinil de tall, impressió digital en gran format, senyalització interior, equipaments públics, directoris, senyalística, seguretat laboral, infinitat de materials i aplicacions que segur s'adapten a les seves necessitats...tot personalitzat per a cada client.

Amb cadascuna de les seves necessitats, personalitzem el seu projecte per fer-lo efectiu, viable, proper i a preus competitius.

Qui som?

Som una factoria d'idees, recursos digitals... aplicats a la comunicació visual, treballant sempre amb les millors marques i materials.

És l’any 1.976 quan neix la marca Rètols Mateu com una empresa dedicada a la retolació en general.

Va ser aquesta firma la pionera a la província de Girona, d’aquesta manera ens avalen mes de 40 anys d’experiència en el sector i una àmplia cartera de clients satisfets.

Des dels inicis estem innovant, aprenent i millorant dia a dia per oferir-los la millor relació qualitat-preu del mercat.

Rètols Mateu té la solució idònia a les seves necessitats, som fabricants i ens adaptem perfectament a les seves necessitats, respectant sempre, la seva idea i pressupost.

Trajectòria

Empresa fundada l’any 1976 pel Sr. Manel Mateu, amb els inicis plenament enfocat al mon de la pintura i la retolació d’automòbils i vehicles industrials. Després d’uns anys de reciclatge a petició del mercat va derivar al mon de la retolació en general. Aquest reciclatge va passar per una gran formació a l’estranger amb el resultat de diversos premis a nivell nacional.

Entre els diversos premis podríem destacar la decoració de vehicles de competició de primera línia, tan de pilots nacionals i fins i tot equips de F-1.

Entre els guardons podem destacar:

- 1er premi Decoració Copa Citroën AX.

- Empresa col·laboradora amb les olimpíades de BCN 92’.

- Campió d’Espanya de decoració de vehicles amb aerografia (Organitzat per Opel).

- Campió d’Europa de decoració de vehicles Renault Clio Trophy Cup.

- I conjuntament compartint premis amb grans dissenyadors de renom, varis i importants       premis d’aplicacions de projectes de decoració.

La nostra satisfacció és veure l’àmplia cartera de clients satisfets que dia a dia ens donen l’empenta i la confiança per seguir treballant, aprenent i millorant al seu costat.

 

L’equip de Rètols Mateu els agraeix la seva confiança!