Seguretat passiva

No és únicament un detall estètic, les gran familia de làmines Solarcheck a més ens aporten protecció des dels petits viatgers fins a la carrosseria del seu vehicle, consulta el que podem fer per tu i les teves necessitats.


Protecció Infantil

Encara que pugui semblar que l'elecció d'una làmina per tintar els vidres d'un vehicle es basa simplement en triar un color d'acord al de la carrosseria o els gustos personals, cada vegada són més els usuaris que busquen alguna cosa més que l'estètica.

Avui en dia són cada vegada més els clients que trien realitzar una inversió en seguretat, en protecció solar i protecció ultraviolada. Totes les làmines Solarcheck filtren més del 99% de la perjudicial radiació ultraviolada protegint als més petits de les seves nocius efectes.

A més les nostres làmines Solarcheck mantenen units els fragments de vidre en cas d'accident o impacte, reduint el risc de possibles lesions i danys provocats per la projecció de fragments de vidre en cas de trencament.

Un altre dels avantatges de les làmines Solarcheck és que controlen tant la llum visible com l'energia solar que penetra a l'interior del vehicle, evitant els enlluernaments, proporcionant privacitat i rebutjant l'excés de calor. Tot això es tradueix en un ambient interior més segur i confortable.

Els més petits de la família viatgen segurs i protegits i els pares, més tranquils.

Al contrari del que es creu comunament, les làmines més fosques NO rebutgen necessàriament més calor que les tonalitats més clares.

"Ni ventoses, ni fulles de diari, ni tovalloles ... Des que vam instal·lar làmines Solarcheck en el nostre cotxe, el nostre nadó viatja molt més còmodament i sobretot està protegit, i nosaltres viatgem més tranquils."

Solarcheck disposa làmines especials per a nens, d'altes prestacions i superior tecnologia (sèrie HP) que incorporen metall en la seva composició. Tonalitats molt més clares de les Sèries HP són capaços de rebutjar més radiació infraroja que una làmina convencional i amb una tonalitat més fosca.


 

L'escut invisible que protegeix la seva inversió

Clear Shield és el sistema més innovador per a la protecció de carrosseries, pràcticament indetectable un cop instal·lat, protegeix la pintura de les parts més exposades de la carrosseria del seu vehicle de les ratllades i rascades que habitualment es poden produir durant la circulació ja sigui a la carretera o en activitats tot terreny.
Clearshield és una làmina autoadhesiva de poliuretà d'aspecte cristal·lí.

Dissenyada per resistir l'exposició solar prolongada, les altes temperatures, les ratllades i petits impactes.
No altera la pintura ni l'aspecte del vehicle i s'adapta perfectament a les formes d'aquest. Gràcies al tall computeritzat es tallen les plantilles corresponents a cada marca i model disponible.

Instal·lat pels professionals de Solarcheck resulta pràcticament imperceptible.

Clearshield no requereix cures especials, podrà netejar el seu vehicle de la forma habitual.

Per conservar l'aspecte del vehicle com a nou, mantenir el valor de la seva inversió o reduir els costos de devolució de cotxes d'empresa; Clearshield: una solució tan clara com el seu nom.