Olfactive

Parets que absorbeixen la pudor!
Una solució revolucionària contra la pudor.


 Desenvolupada per investigadors de la multinacional MACTAC Europe, la solució autoadhesiva Olfactive aborda de manera totalment diferent el problema de la pudor: 

  • Neutraliza la pudor sense perfums
  • Solució econòmica i de llarga durada
  • Fàcil instal·lació i manteniment
  • D’origen natural, és una solució saludable
  • Respectuós amb el medi ambient
  • Combina benestar i disseny
  • Adequat per a un ampli ventall de superfícies

Tecnologia innovadora

La solució OLFACTIVE funciona a través de un principi actiu principal.

Desenvolupada per investigadors de MACtac Europe, la solució OLFactive™ aborda de manera totalment diferent el problema de la pudor.

El material de recobriment de parets interiors OLFactive™, atrapa i neutralitza les olors les 24 hores del dia. Aquesta llarga durada requereix de menys manteniment que altres solucions als problemes de pudor.

OLFactive™ és fàcil de netejar, saludable i econòmic. També pot usar-se per decorar. Els usuaris de OLFactive™ reconeixen que aquest producte ha transformat el seu ambient, fent-lomés confortable i agradable.

OLFactive™ elimina olors d'origen orgànic i inorgànic (cosa que no fan la majoria d'alternatives del mercat). El principi actiu és una barreja de molècules d'origen natural que atrapa els components químics volàtils VOC (sigles en anglès de Volatile Organic Compound) percebuts com olors, i neutralitza els seus efectes. Retenint aquestes partícules impedeix que es torni a detectar la seva olor.

Testejat segons la norma NBN 13725 per Odometric, membre de ProEco2, especialistes en mesuraments d'olor i l'impacte sobre el nostre entorn. Aquesta norma, relativa a la qualitat de l'aire, determina la concentració d'olor per la tècnica de la Olfactometría dinàmica. 

Eficàcia provada

En laboratori

Eficàcia confirmada sobre olors com el n-butanol (olor de referència), solvents de tintes, fum de cigar, gasos de combustió, clor, toluè, formaldehid i acetona ... Mesuraments fetes en càmeres calibrades equipades amb la quantitat recomanada de MACtac OLFactive™.

En aplicacions reals

En aplicacions reals, OLFactive™ redueix la intensitat d'olor a nivells de zona de confort. En una escala de 0 a 6, veiem un descens mitjà de la intensitat d'olor des del 4.5 (fort/molt fort) al 1.4 (molt dèbil/dèbil). La satisfacció global mitjana del client és d'un 8.6/10.