Antivandàliques

Protegim les zones envidrades dels actes vandàlics i de l'erosió.


Portes de vidre, ascensors, cabines, marquesines, vidres d'autobusos, ferrocarrils, estacions ... arreu on sigui necessari!

La instal·lació professional de làmines de protecció Graffitigard® sobre superfícies llises constitueix una barrera invisible i de gran resistència a l'impacte ia l'abrasió.
Aquesta làmina, única en el seu gènere, ha estat dissenyada per protegir el vidre, les superfícies de materials plàstics, metall i altres materials no porosos, del desgast i l'erosió contínua, del graffiti i d'altres actes vandàlics. L'adhesiu especial que incorporen les làmines Graffitigard®, que no deixa residus, garanteix la ràpida desinstal·lació i reinstal·lació del producte quan es produeix el dany.

Aplicacions específiques.
Les portes de vidre en zones molt transitades són extremadament vulnerables a les ratllades.
Graffitigard ajuda a evitar la costosa substitució del vidre danyat per erosions i esgarrapades amb joies, claus, portafolis rígids o qualsevol altre objecte que pugui danyar una superfície de vidre exposada i desprotegida. La missió de les làmines Graffitigard® és absorbir l'impacte i els danys causats per aquestes erosions i actes vandàlics, mantenint la superfície del vidre sempre intacta i protegida.

Actes vandàlics ... Sota control.

Sovint els agressors deixen la seva inesborrable empremta ratllant parets i portes d'acer inoxidable de preu molt elevat amb claus i altres objectes punxants, ruixen de pintura les marquesines de les parades d'autobusos i els senyals i cartells informatius i publicitaris amb aerosols. El problema està ja fora de control.
Gràcies a la facilitat i rapidesa amb la qual es pot substituir, Graffitigard® és la primera solució àgil i competitiva a aquests inevitables problemes de vandalisme.